Razendsnelle websites

Wij ontwikkelen unieke, aantrekkelijke en uitstekend presterende websites op basis van JAMstack.

Meer weten

Wat is een JAMstack?

JAMstack is een nieuwe, moderne werkwijze om websites te bouwen gebaseerd op een reeks innovatieve technologieën en principes die tal van voordelen opleveren. Wat betekent dit concreet voor jou? Een snellere, veiligere en meer betrouwbare website met een hogere rangschikking in de zoekmachines en een algemeen betere gebruikerservaring.

Bliksemsnel

Geduld is een schone deugd, maar dat geldt niet op het web: mensen én zoekmachines houden van snelheid. Een razendsnelle verbinding zorgt ervoor dat een bezoeker langer op je website blijft, zijn betrokkenheid vergroot en meer aankopen doet. Onze websites zijn tot wel 10 keer sneller dan een traditioneel gebouwde website.

Groeien

Een JAMstack website is simpel gezegd opgebouwd uit een hoop bestanden. Hierdoor is het eenvoudiger om je website te spreiden over meerdere servers en zo meer bezoekers te ontvangen.

Veiliger

JAMstack websites hebben veel minder kwetsbaarheden om te hacken. Hierdoor zijn ze veel veiliger dan sites gebouwd op traditionele systemen zoals Wordpress, Drupal, Joomla, ...

We love it

Het bouwen van JAMstack sites is voor ons een pak eenvoudiger. Hierdoor kunnen wij meer focussen op het design en de functionaliteit van uw website.

Hoger scoren in de zoekresultaten!

Google berekent de ranking van jouw website in de zoekresultaten op meer dan 200 factoren. In mei 2021 komt er een update van het Google algoritme waarbij ze rekening zullen houden met de zogenaamde 'Core Web Vitals'. Je kan jouw huidige website zelf onderwerpen aan deze test via onderstaande knop.

Doe zelf de test
Zoekmachine optimalisatie

Heb jij ook interesse in een aantrekkelijke website met alle voordelen van JAMstack?