Snelle webshops

Wij ontwikkelen performante en gebruiksvriendelijke webshops voor jouw klanten aan de hand van JAMstack.

Meer weten

Wat is een JAMstack?

JAMstack is een nieuwe, moderne werkwijze om webshops te bouwen gebaseerd op een reeks innovatieve technologieën en principes die tal van voordelen opleveren. Wat betekent dit concreet voor jou? Een snellere, veiligere en meer betrouwbare webshop met een hogere rangschikking in de zoekmachines en een algemeen betere gebruikerservaring.

Bliksemsnel

Geduld is een schone deugd, maar dat geldt niet op het web: mensen én zoekmachines houden van snelheid. Een razendsnelle verbinding zorgt ervoor dat een bezoeker langer op je webshop blijft, zijn betrokkenheid vergroot en meer aankopen doet. Onze webshops zijn tot wel 10 keer sneller dan een traditioneel gebouwde webshop.

Groeien

Een JAMstack webshop is simpel gezegd opgebouwd uit een hoop bestanden. Hierdoor is het eenvoudiger om je webshop te spreiden over meerdere servers en zo meer bezoekers te ontvangen.

Veiliger

JAMstack webshops hebben veel minder kwetsbaarheden om te hacken. Hierdoor zijn ze veel veiliger dan sites gebouwd op traditionele systemen zoals Wordpress, Drupal, Joomla, ...

We love it

Het bouwen van JAMstack sites is voor ons een pak eenvoudiger. Hierdoor kunnen wij meer focussen op het design en de functionaliteit van uw webshop.

Hoger scoren in de zoekresultaten!

Google berekent de ranking van jouw webshop in de zoekresultaten op meer dan 200 factoren. In mei 2021 komt er een update van het Google algoritme waarbij ze rekening zullen houden met de zogenaamde 'Core Web Vitals'. Je kan jouw huidige webshop zelf onderwerpen aan deze test via onderstaande knop.

Doe zelf de test
Zoekmachine optimalisatie

Heb jij ook interesse in een mooie webshop gecombineerd met alle voordelen van JAMStack